Svensklektioner: för en person eller grupp

 

Vill du förbättra din svenska? Då kan en hjälp på vägen vara mina skräddarsydda språklektioner. Upplägget baseras på en analys av dina specifika utmaningar (utifrån CEFR – Europarådets nivåskala) med syftet att skapa ett lektionspaket som passar din ambition och målsättning. Jag hoppas jag kan hjälpa dig så du känner dig trygg när du talar svenska.

 

Fördelar med lektioner i svenska på AK:

 

  • Förbättra uttal, ordförråd och uttrycksförmåga
  • Flexibelt upplägg: du väljer tid, plats och antal tillfällen
  • Lektioner utifrån dina mål med erfaren lärare
  • Förstå den svenska kulturen och hur man uttrycker sig i den

 

Fördelarna med att tala bra svenska är många. Med en bra svenska får du lättare att integrera dig i samhället och prestera på ditt jobb. Din förmåga att nätverka blir också större när du blir bättre på att ta emot och förmedla information på det inhemska språket. Till sist vill jag också betona relevansen i att förstå och delta i den svenska kulturen som tar sig uttryck i hur vi resonerar och talar i vårt land.

 

Lektionerna bygger på en väl avvägd blandning av teori och övning som hjälper dig att bli bättre på uttal, konversation, skrivning och grammatik. Vill du fokusera extra på någon av dessa delar gör vi naturligtvis det. För att säkerställa att du blir nöjd får du alltid prova en lektion, efter det bestämmer du om du vill gå vidare eller bara betala för den lektionen. Och självklart anpassas tid och plats efter dina önskemål.

 

Tveka inte att fylla i kontaktformuläret – jag hoppas vi ses!