Presentations- och talteknik: för enskild eller grupp

 

Behöver du hålla presentationer och tala inför publik? Då har du kommit rätt. Med flera års erfarenhet som föreläsare går jag på djupet i ämnet och berättar om vad som kännetecknar en bra presentation sett till innehåll, form och struktur. Samt vad du ska undvika för att slippa en mobiltittande publik.

 

Ett muntligt framförande kan vara smart och innehållsrikt, men är det inte slipat och snyggt finns risken att det missar din publik. Eller glöms bort. Sättet vi säger och presenterar något på, i form av ton, stil och uttryck, avgör nämligen i hög grad hur det uppfattas och memoreras. Det speglar retorikens centrala idé om att form och innehåll hänger ihop och styr publikens tolkning och inställning.

 

Mitt upplägg baseras på ett skräddarsytt innehåll för just er typ av yrke eller aktivitet. På så vis hjälper jag er med era specifika utmaningar på vägen till en snygg och effektiv kommunikation.

 

Efter kursen ska deltagaren ha fått:

  • Tydliga tips och anpassad teori för att hålla väldisponerade presentationer
  • En professionell genomgång av hur man blir en bättre talare
  • Konkreta råd som är anpassade till deltagarens särskilda verksamhet

Antal tillfällen och pris kommer vi överens om på ett sätt som passar dig. Låter det intressant? Fyll i formuläret under kontaktfliken så hör jag av mig och berättar mer.